test

Caravan onderstelbeurt

€ 260,- incl. BTW

 • Officieel BOVAG keuringsrapport
 • Controle op onderstel, remmen en banden en gasdichtheid
 • Drie maanden reparatiegarantie.

Goed onderhoud aan uw caravan is essentieel voor uw veiligheid en het behoud van uw kostbare bezit. Het is niet altijd nodig om de volledige caravan te laten inspecteren. Soms is onderhoud aan het verkeerstechnische deel voldoende. In dat geval is de BOVAG ondersteulbeurt een geschikte optie.


Controlepunten

De BOVAG ondersteulbeurt omvat onderhoud en inspectie van het verkeerstechnische deel van de Caravan. Denk hierbij aan het onderstel, remmen, banden en verkeersverlichting. Dat uitgebreid met het afpersen van de gasinstallatie waarmee de gasdichtheid wordt gecontroleerd, is dit het onderhoud waarmee u veilig met de caravan op vakantie kunt.

Banden

spanning, leeftijd, profieldiepte

Onderstel

koppeling, greek kabel, stabilisator

Gas

afpersen gasleiding, gasfles, drukregelaar

Verkeersverlichting

zekeringen, netaansluiting, aarding


Ride On

De Ride On vloeistof zorgt er voor dat u uw banden niet meer lek kunt rijden en derhalve voor een grote veiligheid en zekerheid kiest. Dit komt doordat de perforatie van de band direct “dicht gevulcaniseerd” wordt. Bijkomend voordeel is dat Ride On uw wielen automatisch balanceert. De kosten zijn € 35 per band, maar in combinatie met één van onze onderhoudsbeurten wordt dit € 50 euro voor twee banden.


Onze specialisten

Bij Caravanlife Gorter zijn we er vooral op gericht dat wij zoveel mogelijk gekwalificeerd zijn en blijven, om u steeds weer van de juiste informatie te voorzien bij uw overweging om bepaalde artikelen of diensten bij ons af te nemen. Daarvoor gaan al onze medewerkers periodiek naar product- of technische trainingen en scholingen. Zeker voor onze Technische collega’s van de werkplaats is het van belang om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van onderhoud en (schade) reparaties van de steeds complexere caravan- en camper techniek. Jaarlijks laten zij zich daarom, steeds weer bijscholen!


Maak een afspraak

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0113-563085

  BOVAG-OnderhoudsbeurtBOVAG-OnderstelbeurtBOVAG-CamperbeurtOverig

  JaNee.

  DhrMevr.

  CaravanCamperOverig