test

Camperschade

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Reparatie door geschoold personeel
  • Aangesloten bij alle verzekeraars in Nederland
  • Haal- en breng-service

Wij snappen dat u liever niet aan schade denkt, maar als het toch zover komt, helpen wij u graag snel, met professioneel herstel! Indien u onverhoopt schade hebt opgelopen, is professioneel herstel door onze vakmensen (met ruim 30 jaar ervaring) de beste keuze die u kunt maken om uw camper weer in originele staat terug te brengen.


Schadeherstel

Caravanlife Gorter heeft door de lange ervaring met de meeste caravan- en campermerken enorm veel expertise in huis om fabrieksorigineel herstelwerk uit te voeren. Naast het vervangen van onderdelen of plaatwerk zijn wij ook specialist in het uitvoeren van “spot-repair”. Hierbij wordt een deuk of kras die niet al te groot is, onzichtbaar hersteld! Bent u niet in de gelegenheid om uw camper of caravan te komen brengen, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en breng-service.


Onze specialisten

Bij Caravanlife Gorter zijn we er vooral op gericht dat wij gekwalificeerd zijn en blijven, om u steeds weer van de juiste informatie te voorzien bij uw overweging om bepaalde artikelen of diensten bij ons af te nemen. Zeker voor onze Technische collega’s van de werkplaats is het van belang om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van onderhoud en (schade) reparaties van de steeds complexere caravan- en campertechniek. Daarvoor gaan al onze medewerkers jaarlijks naar product- en technische trainingen en nascholingen.


Originele onderdelen

Ook voor reparaties aan het chassis of de as bent u bij ons aan juiste adres. Mede door ons grote netwerk en omdat wij onderdeel zijn van de “Viva Kamperen” groep, zijn onderdelen van bijna alle merken, zo vlot als kan beschikbaar. Wilt u ook uw caravan of camper zo origineel en zo vlot als kan, onzichtbaar gerepareerd hebben, neem dan in het geval schade rechtstreeks contact met ons op, wij helpen u dan weer zorgeloos op vakantie!


Aangesloten verzekeringen

Caravanlife repareert en handelt schades af voor alle Nederlandse verzekeringen. Het is niet altijd nodig om eerst de verzekering te bellen om uw schade melden. Onze schademedewerkers zijn u graag van dienst bij het melden van de schade bij de verzekering en het verder afhandelen van de schadeclaim.


Een afspraak inplannen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook mailen op schade@caravanlife.nl of bellen op 0113-563085