test

Schade aan voortent

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Reparatie door geschoold personeel
  • Mogelijk met alle verzekeringen in Nederland

Wij snappen dat u liever niet aan schade denkt, maar als het toch zover komt, helpen wij u graag snel, met professioneel herstel! Indien u onverhoopt schade hebt opgelopen, is professioneel herstel door onze vakmensen (met ruim 30 jaar ervaring) de beste keuze die u kunt maken om uw voortent weer in originele staat terug te brengen.


Schadeherstel

Caravanlife Gorter is lid van Viva Kamperen, een landelijk netwerk van caravan- en camperdealers met een gezamenlijke service doelstelling naar haar klanten (allen Bovag lid, service voor bijna alle merken). Zo bent u gegarandeerd verzekerd van originele onderdelen en fabriekserkende reparatiemethoden tegen de scherpste prijzen. Reparaties voeren we uit conform de voorschriften van de fabrikant. 


Onze specialisten

Bij Caravanlife Gorter zijn we er vooral op gericht dat wij zoveel mogelijk gekwalificeerd zijn en blijven, om u steeds weer van de juiste informatie te voorzien bij uw overweging om bepaalde artikelen of diensten bij ons af te nemen. Daarvoor gaan al onze medewerkers periodiek naar product- of technische trainingen en scholingen. Zeker voor onze Technische collega’s van de werkplaats is het van belang om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van onderhoud en (schade) reparaties van de steeds complexere caravan- en camper techniek. Jaarlijks laten zij zich daarom, steeds weer bijscholen!


Aangesloten verzekeringen

Caravanlife repareert en handelt schades af voor alle Nederlandse verzekeringen. Het is niet altijd nodig om eerst de verzekering te bellen om uw schade melden. Onze schademedewerkers zijn u graag van dienst bij het melden van de schade bij de verzekering en het verder afhandelen van de schadeclaim.


Een afspraak inplannen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook mailen op schade@caravanlife.nl of bellen op 0113-563085