test

BOVAG Caravanbeurt

€ 335,- incl. BTW

 • Controle op wettelijke eisen en veiligheid
 • Waterdichtheid inspectie wiel balancering
 • Drie maanden reparatiegarantie. en BOVAG keuringsrapport

Goed onderhoud aan uw caravan is essentieel voor uw veiligheid en het behoud van uw kostbare bezit. De “Caravanlife Onderhoudsbeurt Premium” is een combinatie van keuring én onderhoud van alle systemen in, op en aan uw caravan. Onze BOVAG erkende keurmeesters inspecteren en onderhouden uw caravan op meer dan 60 punten


Controlepunten

Bij de onderhoudsbeurt worden alle punten van het BOVAG onderhoudsformulier nagelopen, incl. controle van het watersysteem (met water), boiler, mover, balanceren van de wielen, toiletwerking Nadien krijgt u het officiële keuringsrapport mee naar huis. De punten waarop gecontroleerd wordt kunnen grofweg in 6 categorieën ingedeeld worden. In onderstaande overzicht worden steeds drie voorbeelden genoemd, maar in totaal zijn er meer punten waarop gecontroleerd wordt.

Banden

spanning, leeftijd, profieldiepte

Onderstel

koppeling, breek kabel, stabilisator

Electra

zekeringen, netaansluiting, aarding

Gas

gasstel, kachel, drukregelaar, gasslang

Vochtopmeting

vloer, dak, zijwanden

Opbouw

handgrepen, zij-reflectoren, kentekenplaat


Ride On

De Ride On vloeistof zorgt er voor dat u uw banden niet meer lek kunt rijden en derhalve voor een grote veiligheid en zekerheid kiest. Dit komt doordat de perforatie van de band direct “dicht gevulcaniseerd” wordt. Bijkomend voordeel is dat Ride On uw wielen automatisch balanceert. De kosten zijn € 35 per band, maar in combinatie met één van onze onderhoudsbeurten wordt dit € 50 euro voor twee banden.


Onze specialisten

Bij Caravanlife Gorter zijn we er vooral op gericht dat wij zoveel mogelijk gekwalificeerd zijn en blijven, om u steeds weer van de juiste informatie te voorzien bij uw overweging om bepaalde artikelen of diensten bij ons af te nemen. Daarvoor gaan al onze medewerkers periodiek naar product- of technische trainingen en scholingen. Zeker voor onze Technische collega’s van de werkplaats is het van belang om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van onderhoud en (schade) reparaties van de steeds complexere caravan- en camper techniek. Jaarlijks laten zij zich daarom, steeds weer bijscholen!


Maak een afspraak

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0113-563085

  BOVAG-OnderhoudsbeurtBOVAG-OnderstelbeurtBOVAG-CamperbeurtOverig

  JaNee.

  DhrMevr.

  CaravanCamperOverig