USB ventilator 4.000 mAh – 4 instelbare standen

 24,95

Met de Tristar VE-5841 draadloze en compacte USB-ventilator is verkoeling altijd binnen handbereik. De ventilator is uitgerust met een zwenkfunctie en heeft maar liefst 4 snelheidsstanden, waardoor hij perfect op je bureau past als je thuis werkt.

Uitverkocht

Artikelnummer: VE-5841 Categorie:

De USB-ventilator is eenvoudig op te laden en werkt 9 uur aan een stuk wanneer hij volledig is opgeladen. Dankzij zijn compacte formaat kun je hem overal mee naartoe nemen. Zet hem op je bureau terwijl je werkt of neem hem mee naar de tuin wanneer je even wilt pauzeren.

Oscillerend en 4 snelheden
De oscillerende functie van de ventilator zorgt voor een betere koeling van de ruimte waarin je je bevindt, omdat de lucht wordt verplaatst in plaats van rechtstreeks naar je toe te blazen. Aangezien de USB-ventilator ook 4 snelheidsstanden heeft kun je de snelheid naar wens instellen en zal het dus nooit te koud zijn.

Compact formaat
Dankzij het compacte formaat kun je de ventilator overal neerzetten en zelfs meenemen als je buiten werkt of toe bent aan pauze. Je hebt geen stopcontact nodig, sluit de USB-kabel gewoon aan op de USB-ingang van de computer of auto om de ventilator op te laden. Het duurt 4,5 uur om de ventilator volledig op te laden, hierna kun je hem 9 uur achter elkaar kunt gebruiken. Dit betekent dat je de ventilator zelfs mee kunt nemen naar het park, het strand of in je tuin.

Wat zit er in de doos?
Ventilator, USB-kabel en handleiding

Redenen om te kiezen voor de VE-5841 USB-ventilator

  • Accuduur tot 9 uur zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen

  • Instellen op de snelheid die jij wenst met een van de 4 snelheidsstanden

  • Oplaadtijd 4,5 uur

  • Oscillerende functie voor betere koeling

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “USB ventilator 4.000 mAh – 4 instelbare standen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright  ©  Caravanlife Gorter