Safari Chef 30 LP 30mbar

 134,95

Safari Chef 30 LP 30mbar



Let op: op dit moment is alleen afhalen mogelijk

Artikelnummer: 6540L1-10-EU Categorieën: ,

De Safari Chef 30 LP van Cadac is een compacte gasbarbecue die door zijn kleine formaat een gewicht van maar 4 kg heeft. Ook zit er een modulair systeem in de barbecue verwerkt waardoor je gebruik kan maken van verschillende kookoppervlakken of andere bijbehorende accessoires. Hierdoor is deze gasbarbecue de ideale keuze voor als je wat kleins zoekt, maar toch veel te bieden heeft als het gaat om het klaarmaken van verschillende gerechten. Bij deze Safari Chef 30 LP zit standaard een pannendrager, barbecuerooster, bakplaat en een deksel/soeppan. Daarnaast zal het overtollige vet en kookresten opgevangen worden door de vetpan die naderhand gemakkelijk schoon te maken is in een sopje. 

De meegeleverde bakplaat en het BBQ rooster hebben beide een speciale Cadac GreenGrill coating die bestaat uit een dunne keramische laag. Deze anti-aanbaklaag is van natuurlijke materialen gemaakt en hierdoor niet giftig. Bovendien is deze coating harder en duurzamer dan een "gewone" anti-aanbaklaag.

Compact mee te nemen 

De Safari Chef 30 LP is gemakkelijk mee op reis te nemen door de combinatie van zijn lichte gewicht, inklapbare pootjes en draagtas. Zo kan je deze barbecue handig en snel mee naar de camping of naar het park nemen zonder dat deze veel ruimte in zal nemen.  

Let op:
Dit is de LP variant van de Safari Chef 30. De Safari Chef 30 LP werkt met een slang en drukregelaar die aangesloten zijn op een hervulbare gasfles of op een Cadac Powerpak. De Low Pressure variant werkt op reguliere gasbussen. Het is ook mogelijk de Low Pressure te laten werken op wegwerp gastankjes met de Cadac Power Pak 1000.

DST Groepcode

070401

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Safari Chef 30 LP 30mbar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright  ©  Caravanlife Gorter